Докато Холи Каслинг опакова подаръците и се подготвя за първата

...
Докато Холи Каслинг опакова подаръците и се подготвя за първата
Коментари Харесай

Радостта на мама, когато малките близнаци преодоляха смъртоносното състояние, за да направят първата си Коледа

Докато Холи Каслинг опакова подаръците и се приготвя за първата Коледа на еднояйчните си близнаци, тя надали може да повярва, че този миг е настъпил.

Деветмесечните Олив и Пенелопе Каслинг са щастливи и здрави, само че противопоставящите се на гибелта близначки победиха всички шансове да бъдат тук. 32-годишната Холи беше бременна в 16-та седмица, когато лекарите споделиха на нея и брачна половинка Джак, на 37, че има проблем с кръвоснабдяването сред бебетата. За страдание имаше огромна възможност единият – или и двамата – да умрат.

„ Винаги съм обичала Коледа и Нова година “, споделя Холи. „ Току-що бяхме прекарали прелестна Коледа и планирахме да отидем на новоново празненство във Франция с другари. "

Но Холи и Джак по този начин и не стигнаха до Франция. Рутинно сканиране няколко дни след Коледа разкри, че близнаците са имали синдром на кръвопреливане от близнаци (TTTS) – животозастрашаващо положение, което предизвиква необикновени кръвен поток сред две бебета, което води до неравномерно разви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР