Докато Групата на 20 (G20) се среща в Бразилия тази

...
Докато Групата на 20 (G20) се среща в Бразилия тази
Коментари Харесай

Моралният провал на света в Газа трябва да засрами всички нас

Докато Групата на 20 (G20) се среща в Бразилия тази седмица, регистрираният брой на починалите във военните дейности в Газа наближава границата от 30 000. Надявам се, че това дава причина на външните министри, които се събират в Рио де Жанейро, да помислят какво са създали или не са създали техните страни, с цел да спрат това.

Да се ​​каже, че войната в Газа е безжалостна и е образец за цялостен филантропичен неуспех, не е вест. Няма потребност да повтаряме очевидното. Вместо това ми позволете – от името на моите сътрудници по филантропична активност – да ви предупредя освен за през днешния ден, само че и за това, от което се опасявам за на следващия ден.

Това, което се развива в Газа през последните 138 дни, е несравнимо по своята активност, грубост и обсег. Десетки хиляди хора са убити, ранени или затрупани под руините. Цели квартали изравнени със земята. Стотици хиляди хора, разселени, живеещи в най-ужасни условия даже с настъпването на зимата. Половин милион души на ръба на глада. Няма достъп до най-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР