Докато Google и Essential вече пуснаха Android 9.0 Pie за

...
Докато Google и Essential вече пуснаха Android 9.0 Pie за
Коментари Харесай

Sony потвърди шестте Xperia модела, които ще получат ъпдейт до Android 9 Pie през септември

Докато Гугъл и Essential към този момент пуснаха Android 9.0 Pie за своите телефони, огромната част от производителите към момента нанасят спомагателните промени и прецизират календара за ъпдейтите. Наскоро НТС към този момент разгласи кои модели ще получат най-новата версия на операционната система и в този момент същото прави Sony.
Японският колос удостовери, че е планувал актуализация на софтуера за шест водещи телефона. Ъпдейтът до Android 9 Pie за тях ще стартира през септември.

Въпросните модели са Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact и Xperia XZ Premium.

Ключовата дума от нагоре е „започне“. Това значи, че септември е началният месец, само че не и последният период за ъпдейт. Доста евентуално е при някои модели актуализацията да пристигна по-късно есента или даже до края на годината. Е, най-малко на доктрина Sony дава обещание, че ще се постарае това да стане до ноември, само че въпреки всичко съществува опция за смяна в последния миг.

Що се отнася до другите водещи производители, ъпдейти до Android 9 Pie дадоха обещание още OnePlus, HMD Global, Huawei, Oppo и Vivo . Всичко това чертае обещаващо бъдеще за новия Android 9 Pie с оглед по-бързото му нахлуване на пазара, само че остава да забележим какъв брой бързо в действителност ще могат да дойдат тези ъпдейти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР