Докато еврото отдавна е по-ценно от американския долар, разходите за

...
Докато еврото отдавна е по-ценно от американския долар, разходите за
Коментари Харесай

Каква е цената на живота във всеки американски щат в сравнение с нациите в Европа?

Докато еврото от дълго време е по-ценно от американския $, разноските за живот в Съединените щати са доста по-високи, в сравнение с в цяла Европа приблизително. Основните разноски за самичък възрастен без деца в Съединени американски щати са 2508 $ на месец, в съпоставяне със приблизително 1746 $ на месец в Европа. Отделните щати и народи обаче ръководят гамата във връзка с разноските.

Имайки поради това, SmartAsset изследва разноските за живот във всичките 50 щата и 38-те страни в Европа, с цел да добие визия по какъв начин се съпоставят на самостоятелна база.

Ключови констатации

Разликата в разноските за живот е по-голяма в Европа, в сравнение с в Съединени американски щати, до момента в който междинната цена на живот в Съединени американски щати ($2508) е по-висока от Европа ($1746), има по-голяма разлика сред най-скъпите европейски страни и най-достъпните. Швейцария, която има най-високите месечни разноски за живот в Европа (4059 долара), е 4,5 пъти по-скъпа от Босна, най-евтината страна в Европа (900 долара). В Съединени американски щати разноските за живот в Хавай са най-високи ($3167), а Ке...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР