Докато е бил на молитвена закуска в САЩ през февруари

...
Докато е бил на молитвена закуска в САЩ през февруари
Коментари Харесай

Само във Фрог: Докато е на молитвена закуска, Цветанов прави скъпарски круиз край Маями

Докато е бил на молитвена закуска в Съединени американски щати през февруари 2018 година, вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов е направил скъпарски круиз край Маями. Това описаха пред Фрог нюз близки до партийният функционер. По думите им компания му правили брачната половинка Десислава, най-голямата щерка, депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев, неговата жена, притежател на огромна частна болница, както и почитан чиновник на Външно министерство.
Източниците ни са безапелационни, че тузарската разходка била запечатана на голям брой фотоси. Според осведомени Цветанов и другари употребявали компанията за круизи " Royal Caribbian ". Те са качили на първокласния транспортен съд „ Еnchantment of the seas “, където единствено кракът да ти стъпи би трябвало да се бръкнеш за към 1000 $, според от месеца. Всяко нещо, които ползваш по време на круиза се заплаща в допълнение. Твърди се, че Цветан Цветанов и фамилията му се възползвало от най-големите екстри.

Снимка: Така наподобява корабът от вътрешната страна

.

„ Луксът е необикновен. За да се качиш на този транспортен съд, би трябвало в действителност да си доста богат човек “, описа прочут на Цветанов. Фрог опита да научи повече за крузите на " Royal Caribbian ", само че не се оказа лесна работа. Първо би трябвало да се свържете сътрудник на компанията и да си дадете банковата сметка. Фирмата предлага разнообразни благоприятни условия за визитата на забележителностите на Карибите.

Твърди се, че на молитвените закуски Цветанов и Нунев отиват с партийни средства, тоест с наши пари. Не е ясно, обаче дали сами са си платили за круиза край Маями.

Снимка: Така наподобява басейна

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР