Докато депутатите решават каква помощ България да изпрати на Киев,

...
Докато депутатите решават каква помощ България да изпрати на Киев,
Коментари Харесай

Два протеста пред Народното събрание заради военната помощ на Украйна

Докато депутатите вземат решение каква помощ България да изпрати на Киев, пред постройката на Народното събрание се организираха два митинга. Единият е на съперници на концепцията да се въоръжава Украйна, а другият е в поддръжка на военната помощ, оповестява Нова телевизия.

Още към обяд пред централния вход на Народното събрание започнаха да се събират хора, които изрично не желаят страната ни да дава каквито и да е било оръжия, тъй като по този начин, по думите им, ще бъдем директно въвлечени в спора. Недоволните настояха преди да бъде взето решението, да се организира референдум, който да покаже волята на народа. Събралите се хора направиха и жива верига към Народното събрание.

Малко преди депутатите да одобрят военната помощ за Украйна, стартира и вторият митинг, който е откъм служебния вход на Народното събрание. Той е единствено на метри от другия митинг. Хората, които взеха присъединяване в него, настояват, че помагайки на украинците, оказваме помощ на личната си национална сигурност.

Депутатите взеха решение България да окаже военнотехническа помощ на Украйна.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР