Докато държавата се тресе от скандали, премиерът в оставка Кирил

...
Докато държавата се тресе от скандали, премиерът в оставка Кирил
Коментари Харесай

Премиерът в оставка Кирил Петков разпуска на плажа. Пазят ли го гардове по време на почивката му ?

Докато страната се тресе от кавги, министър председателят в оставка Кирил Петков реши да събере малко загар на морето.

Той загърби най-малко за малко драмата с невъзможността да се сформира още веднъж кабинет с третия финален мандат, който е в ръцете на соцлидера Корнелия Нинова и избра да отмори на обичания му плаж „ Корал “, който неотдавна екоминистерството разгласи за предпазена територия, както искаше „ Да запазим Корал”.

Баща му Петко Петков, който за разлика от него към момента членува в НПО-то пусна във Facebook фотоси на сина си и фамилията му от плажа.

На почивката с премиера в оставка са жена му и дъщерите му.

Плажът Корал в последните седмици стана обект на разногласия сред Министерството на околната среда и водите и общината в Царево. Във фейсбук вицепремиерът в оставка Борислав Сандов се похвали, че е подписал заповед, която мощно лимитира риболова и други действия в региона на Корал, което стана мотив за остри възражения от локални общности. Кметът на Царево Георги Лапчев се закани да сезира Административния съд за незаконността на заповедта, само че към този момент втора седмица се оказва, че тя не е издадена и той няма по какъв начин да я оспори по правосъден път.

Видяхме се за малко, обменихме няколко приказки. Премиерът въпреки всичко си отмора и не желаех да го занимавам с работа, сподели вицепремиерът Борислав Сандов, който в събота също е бил на „ Корал “, само че с цел да прави инспекция. Нито Кирил Петков, нито аз бяхме с защита, добави Сандов.

Министърът в оставка на околната среда Борислав Сандов излъга в ефира на bTV, че Кирил Петков и фамилията му са били на плаж "Корал " без защита от НСО, гръмна обаче tribune.

Появи се фотография на премиера в оставка с защитата му, на която е със същата тениска от плажа Корал. Снимката е направена единствено няколко часа по-късно. В това, че Кирил Петков употребява защита няма нищо скандално. Самият той изяснява под пост във Facebook група, отдадена на „ Корал “, че е задължен по закон да е с НСО даже на плажа, добавя изданието.

Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР