Докато чакаме завръщането ѝ на голям екран, Камерън Диас не

...
Докато чакаме завръщането ѝ на голям екран, Камерън Диас не
Коментари Харесай

На 51 години Камерън Диас пак го направи

Докато чакаме завръщането ѝ на огромен екран, Камерън Диас не пропусна да ни зарадва с още хубави вести, само че този път не свързани с кариерата ѝ, а с персоналния ѝ живот.
 Камерън Диас и Киану Рийвс във кино лентата на Джона Хил Outcome
Второто завръщане на Камерън Диас

Ето къде ще я гледаме

Актрисата съумя да изненада всички, като разгласи, че е родила второто си дете. Въпреки че бе решила да резервира бременността си в загадка, въпреки всичко показа, че фамилията ѝ към този момент се е разраснало.

В Instagram 51-годишната  е качила фотография на картина, на която написа: " Едно птиченце ми сподели. " В описанието към поста, който е споделен и в профила на брачна половинка ѝ Бенджи Мадън, щастливите родители споделят, че са " благословени и разчувствани " да разгласят раждането на сина си, който са кръстили Кардинал.

" Той е страховит и всички сме толкоз щастливи, че е тук ", допълват актрисата и музикантът.

По-нататък в поста те прецизират, че за сигурността и поверителността на детето няма да разгласяват негови фотоси.

" Но той е в действителност сладостен. Чувстваме се толкоз благословени и признателни. Изпращаме доста обич от нашето семейство към вашето. Най-добри пожелания и прекрасен следобяд ", приключва обявата на двойката.

Това, което не е изненадващо в тази ситуация обаче, е, че, които са женени от 2015 година, са останали потайни по отношение на раждането на бебето. Когато през 2019 година те оповестиха, че на бял свят се е появила първородната им дъщеричка Радикс, го направиха по сходен метод с пост в Instagram, напомня Entertainment Tonight.
 Камерън Диас има необикновена концепция за женените двойки
Спи ли в настрана легло от мъжа си Камерън Диас

Актрисата май леко сгафи

" Тя мигновено завладя сърцата ни и добави фамилията ни. Въпреки че сме извънредно щастливи да споделим тази вест, в това време желаеме да защитим поверителността на дребното ни дете. Така че няма да публикуваме фотоси или да споделяме повече детайлности, с изключение на обстоятелството, че тя е в действителност доста сладка ", написаха тогава Камерън Диас и Бенджи Мадън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР