Докато чакаме Джордж Р. Р. Мартин да завърши поредицата Песен

...
Докато чакаме Джордж Р. Р. Мартин да завърши поредицата Песен
Коментари Харесай

Джордж Р. Р. Мартин представя нов сериал по своя новела

Докато чакаме Джордж Р. Р. Мартин да приключи поредицата " Песен за огън и лед " можем да хвърлим взор на най-новия сериал, основан по негова новела.

Филмът " Nightflyers " е фантастична история, която се развива в космоса. Сюжетът е основан на новела, която Мартин издава през 1980 година Историята един път към този момент е екранизирана като нискобюджетен филм със същото заглавие от 1987 година Сега тя е възродена от американския ефирен канал SyFy.

Още предходната година писателят показа в своя блог, че е планувано сериалът да тръгне по екраните през юли и да се популяризира от SyFy в Съединени американски щати и на Netflix по целия свят.

" Nightflyers " е психически трилър, който се разпростира в бъдещето през 2093 година. Екип от осем учени и един мощен телепат пътуват до края на Слънчевата система, с вярата да се допрян до извънземен живот. Но когато на кораба стартират да се случват ужасяващи събития, се надига параноя и да се преживее пътуването се оказва по-трудно, в сравнение с някой е очаквал.

Самият Мартин разказва " Nightflyers " като " психо в космоса ". Типично в негов жанр, доста от основните герои намират гибелта си. 

" Четох пилотния план и въпреки да се отклонява доста от новелата ми в някои елементи, същността на историята остава същата ", разяснява Мартин и добавя: " Има забележителен бюджет, който да разреши да се сътвори шоу, което да наподобява толкоз добре, колкото чака модерната аудитория. "

" Nightflyers " се чака да бъдат пуснат по-късно тази година. Да забележим филмовия откъс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР