Докато Бойко Рашков е в това правителство, няма място за

...
Докато Бойко Рашков е в това правителство, няма място за
Коментари Харесай

Биков: Няма диалог с нас, докато Бойко Рашков е в кабинета

Докато Бойко Рашков е в това държавно управление, няма място за разговор с нас . Това съобщи твърдо депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред bTV.

Неговата задача не е да се бори с корупция, а да прави чадър на тези, които ще ръководят. И в случай че някой не слуша, да го управлява, уверен е депутатът.
Рашков загатна, че депутати ще вървят в пандиза поради Автомагистрала " Хемус "
" И през днешния ден работим по следствието на Автомагистрала " Хемус " и ми се коства, че това ще докара до някои промени в бъдеще. Надявам се да реализираме нео...

И даде образец с номинирани за министри, които биха могли да пазят ползите на сектора, в който са работили до момента - на превоза и на опазването на здравето.

Той зададе и въпроса за какво до момента Бойко Рашков не е реагирал на разкритията, които бяха направени за здравния министър Стойчо Кацаров по отношение на желанието му да слее 2 лечебни заведения . За това има подадени и сигнали в антикорупционната комисия.

Ако те желаят да вършат конституционна промяна, да махнат Бойко Рашков, Ако не, няма да участваме, безапелационен бе той.

ГЕРБ ще взе участие в съвещанията и комисиите на Народното събрание, само че няма да води диалози даже и по значими тематики като бюджета, посочи депутатът.
Рашков даде обещание да помогне на Борисов да си спомни коя е Мата Хари
Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков даде обещание, че ще помогне на някогашния министър председател Бойко Борисов да си спомни коя е дамата, к...

Биков разгласи още, че ще поддържа зелени документи за влизане в Народното събрание.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР