Докато беше в Игри на волята Мартин Николов си навлече

...
Докато беше в Игри на волята Мартин Николов си навлече
Коментари Харесай

Мастагарков за Мартин: Обиждаше ме брутално!

Докато беше в „ Игри на волята ” Мартин Николов си навлече доста врагове и един от тях безспорно бе Мастагарков. Дори и след края на шоуто връзките сред тях към момента са неприятни и надали в миналото ще се подобрят. Страстите въпреки всичко са поутихнали и двамата се поздравяват, когато се засекат някъде.

След края на „ Игрите ” стана ясно, че Мартин и Мастагарков са били в толкоз неприятни връзки, че се е налагало на екипа на предаването да цензурира много от разногласията сред тях или те да бъдат скрити от феновете.

„ Аз съм му дал прошка. Прошката е висша форма на добрина ”, споделя Мастагарков за Мартин.

„ Обиждаше ме брутално. Аз не съм го обиждал. Казах единствено, че е двуличник и лицемерен. Просто виждахме нещата в „ Игрите ” по друг метод ”, споделя още той за връзките сред него и Николов в „ Игри на волята ”.

Мастагарков призна още, че с Мартин са се засичали след предаването и „ не е имало никакви драми ” посред им. Според Мастагарков обаче Мартин е трябвало да бъде малко по-обран в „ Игрите ”, да внимава за кого какво приказва, да е по-сдържан и не толкоз прочувствен, най-много поради децата си.

 Източник: YouTube

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР