Докато Анелия се преобразява в новия сезон на Като две

...
Докато Анелия се преобразява в новия сезон на Като две
Коментари Харесай

Когато си богата наследница: Ивон Динева отпраши в чужбина и показа лукс с неизвестен мъж

Докато Анелия се преобразява в новия сезон на " Като две капки вода ", щерка ѝ обикаля Европа. Фолк наследницата рядко споделя в Instagram, само че няма по какъв начин да не се похвали, когато е в Букурещ. Именно от румънската столица Ивон показа нова фотография, на която театралничи пред локалната Триумфална арка.

Прави усещане, че Ивон е избрала много комфортен аутфит и не е заложила на високи токчета и кифленска рокля, както нормално вършат множеството родни инфлуенсърки, когато са на обиколка из Европа. В Букурещ Ивон не е сама, а със собствен другар на име Цвети. Той е качил стори от тузарски ресторант с неповторима панорама, където очевидно двамата са вечеряли.

Виж още: Чехльовци, ревнивост и доста обич: Кои известни БГ двойки желаеме да забележим в " Един за различен "

Не излиза наяве дали Ивон и въпросното момче са гаджета, само че от профила му в Instagram наподобява, че е огромен странник. Алекс и Влади обаче също следват Цвети, тъй че очевидно е известен в светските среди. За връзка е рано да се приказва, тъй като е изцяло допустимо двамата да са единствено близки другари, които са решили да пътуват дружно.

Виж още: Беше съвременно: Вижте гаджето на Папи Ханс като емо тийн 

Изображение: https://www.instagram.com/ivonndinevaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР