Докъде е замръзнало изграждането на Стадион Варна показват кадри от

...
Докъде е замръзнало изграждането на Стадион Варна показват кадри от
Коментари Харесай

Показаха от птичи поглед докъде е замръзнало изграждането на стадион Варна

 Докъде е " замръзнало " построяването на Стадион Варна демонстрират фрагменти от птичи взор, оповестени в групата " Мащабни планове, градежи и поправки - Варна ", видя Varna24.bg .

Кадрите с дрон са правени през октомври 2020 година

Прогресът през последните месеци, да не кажем години - клони към 0. До 2030 дали ще бъде подготвен? ", гласи коментар към видеото.

В същото време през днешния ден до медиите бе разпратена информация от Политическа партия " Възраждане " в която се споделя следното:

" На 14-ти ноември 2020 година от 10:00 ч. ще се организира демонстративна футболна среща. Инициативата носи името " Възраждане на стадион Варна “.

Футболни фенове и фенове на известната игра ще се съберат, с цел да проведат футболна среща на терен наоколо до стадиона.

Теренът не е определен инцидентно и с изключение на да се включат в мач от обичаната си игра, варненци ще изразят и потребността от възраждането и възобновяване на емблематичния за града стадион " Варна “.

" Гражданите на третия по величина град в България - Варна имат потребност от този стадион и многочислените запитвания, които получих са повода да подкрепим организацията на това събитие. “ – сподели Георги Георгиев – общински консултант в морския град.

Още през 2015 година информация, оповестена в медиите, оповести публично, че сдружението “Спортен комплекс Варна " е сключило прелиминарен контракт с “Кауфланд " за покупко-продажба на 14 от близо 17-те дка, които съставляват апортната вноска на Община Варна. С парите от договорката трябваше да бъде финансирано строителството на новия стадион “Варна ".

Доста по-рано преди да се оповести тази информация в медиите и договорката да се гласоподава в Общинския съвет, новината за продажбата на тези декари  и за това, че средствата ще са предопределени за финансирането на стадиона, беше оповестена от фейсбук групата, основана от варненци, които желаят нов стадион за Варна.

Отново в медиите, през  февруари 2017 година, излизат детайлности за огромния план. Информацията гласи:

“Комплексът ще бъде цялост от уреди, здания и инфраструктура, проектирани по най-модерни технологии, съчетаващи в себе си неповторим дизайн и впечатляващи архитектурни решения. "

Всичко наподобява отлично, само че единствено наподобява и към сегашния миг стадионът е  план, който наподобява прелестно, само че не се случва.

Всички искащи да вземат участие могат да заповядат на мястото сред магазин Кауфланд и градежа на стадион “Варна “, приканват от " Възраждане ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР