Доживяхме Русия да трепери от нас. В Кремъл направо им

...
Доживяхме Русия да трепери от нас. В Кремъл направо им
Коментари Харесай

Путин паникьосан, руска Мата Хари, Сачева хока и други благи вести

Доживяхме Русия да трепери от нас. В Кремъл напряко им омекнали краката от нашата военна мощност. Путин минал на мента, глог и валериан, а говорителката на Външно Захарова му ляла куршум… Не вярвате, само че Бойко Борисов публично успокоил Москва, че няма да атакуваме 150-милионна Русия с войска от 1,2 млн персонален състав.
Само си модернизираме летищата, купуваме нови самолети и кораби, успокоил ги генералът от пожарната, той и премиер-министър на Българи, с опрощение. Честно казано, тази Мария Захарова много наподобява на съветска Мата Хари, която е чела учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) по какъв начин да снима спалнята на Борисов. Не споделям, че е по този начин – само че ми мина през мозъка. Щото Комитет за Държавна сигурност (на СССР) нали… знаете по какъв начин е, а нашият е лабав по женската част…

Не мина в събота и без Деница Сачева. Тя няма нищо общо с Мата Хари, само че то е за сметка на Гьобелс. Работодателите не познават добре антикризисните ограничения и по тази причина не се възползват от тях, - рекла министърката. Сигурно е права, тъй като в Българската стопанска камара, които разгласили статистика по тематиката, е цялостно с идиоти и имбецили.

Проф. Кирил Топалов на собствен ред налива бензин в огъня на непознатото съмнение към българската управническа талантливост. Българо-македонската комисия отново зациклила по разногласията от историята ни. И отново, тъй като там още вилнее югославско-титовата агитация. А тук изобщо не вилнее ГеоргиДимитрова-ТодорЖивкова-БойкоБорисова-Джамбазки-Каракачанова. Въобще.

И доцент Кунчев, оня дето беше народен представител от ГЕРБ, само че избра да стане основен здравен контрольор, се оплаква, че не го схващат. Всеки ден ни споделя от заран до вечер и от вечер до заран единствено истината, а някакви му пращат заплашителни имейли. Чувства се зле. Подава оставка и казусът се взема решение за 30 секунди. Но не подава. Въобще не е подвластен от властта, нали?

За похлупак научаваме, че народен представител от Българска социалистическа партия е изключен от партията, тъй като набил собствен съпартиец. Нещо се спречкали и „ Бум “ – един мотив в носа на съперника. Яко.

Страхотна събота. Ако в никакъв случай не ви е минавала мисъл да си посегнете, сходни вести могат да трансформират това...

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР