Доживотна присъда наложи Русенският окръжен съд на бащата убиец Пламен

...
Доживотна присъда наложи Русенският окръжен съд на бащата убиец Пламен
Коментари Харесай

Изродът, убил 7-годишната си дъщеричка Пламена, ще лежи доживот!

Доживотна присъда наложи Русенският областен съд на бащата палач Пламен Петров, оповестява БНР. На 20 април предходната година Петров преби до гибел 7-годишната си щерка Пламена. Друг състав на Русенския областен съд към този момент му наложи 16 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим. Делото обаче бе върнато на първа инстанция от Великотърновския апелативен съд. Мотивът - процесуално нарушаване.

Навръх Великден предходната година бащата се ядосал на щерка си, която била в първи клас, тъй като не съумяла да прочете добре урока си, а го сричала. 38-годишният Пламен Петров почнал да бие детето с дълга метла, а по-късно и с точилка. Накрая го повалил на земята и почнал да го рита по тялото и главата.

В обвинителния акт се показва, че убийството е осъществено по изключително непосилен метод и с изключителна свирепост. Пострадалата е малолетна и се намирала в безпомощно положение, е записано още в обвинителния акт.

Русенският областен съд призна за отговорна поради безучастие и дамата, с която Пламен живеел на фамилни начала - Емилия Иванова. На нея е наложена пробация. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР