Доживотен затвор без право на замяна за . Присъдата бе

...
Доживотен затвор без право на замяна за . Присъдата бе
Коментари Харесай

Доживотен затвор без право на замяна по делото Сарафово

Доживотен затвор без право на подмяна за. Присъдата бе произнесена преди минути от Специализираният углавен съд, съобщи БГНЕС.
Съдията Аделина Иванова заяви, че подсъдимите по делото за атентата - Мелиад Фарах и Хасан Ел Хадж Хасан, ще платят и цивилен искове за неимуществени вреди.
 Очаква се финалът на делото за атентата на летище Сарафово на първа инстанция Очаква се финалът на делото за атентата на летище " Сарафово " на първа инстанция
Днес, 21 септември, се чака финалът на делото за атентата на летище " Сарафово " в Специализирания углавен съд т.е. на първа инстан...
Специализираният съд дефинира двамата подсъдими да излежат доживотната присъда при специфичен режим.
БГНЕС напомня, че на 18 юли 2012 година рейс с израелски туристи, които преди малко бяха кацнали на летище “Сарафово ” в Бургас, стана цел на терористична офанзива. При кървавата баня починаха петима израелски жители, водачът на рейса български жител, и причинителят на атентата. Ранени бяха близо 40 души.
На 15 юли 2016 година на съд бяха предадени Мелиад Фарах – австралийски и ливански жител, и Хасан Ел Хадж Хасан с канадско и ливанско поданство. Те са упрекнати в помагачество към тероризъм.
Двамата обвинени са оповестени за интернационално търсене в ШИС по канала на Интерпол с. В началото на 2018 година делото стартира всъщност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР