Доходен бизнес с утроба под наем въртят пловдивчанки в нета.

...
Доходен бизнес с утроба под наем въртят пловдивчанки в нета.
Коментари Харесай

Българки продават телата си под наем по цял свят за 30-40 хиляди евро с цел...

Доходен бизнес с вътрешност чартърен въртят пловдивчанки в нета. Жените оферират на фамилии от чужбина незаконно да им износят и родят дете против солидно възнаграждение.

Пет от общо 18 разгласи на българки в един от интернационалните уеб сайтове за сурогатно майчинство са на дами, живеещи ​под тепетата, демонстрира инспекция на в. „ Марица “.

Офертите за противозаконната услуга варират сред 30 и 40 хиляди евро. Другите кандидатки за бързи пари са от Бургас, Русе, Плевен, Видин, Пазарджик, София, Благоевград и Варна.

Сурогатните майки от Пловдив се пробват да примамят нуждаещите се с съвършени телесни ограничения - към и над 170 см. и до 75 кг. Първата пловдивчанка, която е предложила утробата си в интернационален уебсайт със седалище в Калифорния, е направила това още през 2016 година, а последната актуализация на профила й е единствено преди 2 месеца. Жената се показва с името Ани, твърди, че има лично дете и няма здравословни проблеми.

Друга пловдивчанка, която се назовава Валерия, написа, че е с кафяви очи и има две деца. Дамата е християнка, владее британски език и има приключено висше обучение. За по-претенциозните фамилии тя е показала и кръвната си група - AB+, както и че е разведена. „ Надявам се да оказа помощ на двойки, който са хетеросексуални, на гейове или на самотни мъже и дами, да се снабдят с дете “, споделя Валерия.

Тя е и една от дамите с най-вече мнения под профила си с искащи да износи ​бебето им. Сред заинтригуваните е и Стивън от Съединени американски щати, който няма деца и е разведен. Сега се среща с нова жена, само че двамата не могат да имат лично бебе. А с цел да потвърди на Валерия, че ​детето ще отиде в положителни ръце, написа: „ Аз съм спокоен, занимателен, толерантен, високообразован с висок коефициент на просветеност. Говоря 5 езика, християнин съм. Родителите ми са от немски и маджарски генезис “. Предлага на пловдивчанката да се срещнат във Флорида.

За да се продължи по-нататъшната връзка и да се разменят фотоси на претендентите за сурогатна майка, би трябвало да се заплати премиум профил. За три месеца коства 150 $, за шест - 200 $, а за година - 300 $.

Само два месеца след регистрацията на подставено лице в уеб страницата, което се показва за Иванка Маринова, се получава и първото известие за диалог по тематиката, откри инспекцията.

„ Здравейте и благодаря за интереса. Съпругата ми има заболяване на матката, което би направило сполучливата бременност малко евентуална. И по този начин, имаме потребност от заместител сигурно. Донор на яйце или яйце на жена ми? “, написа Лукас от Франция. Най-често искащите българка да им износи рожбата са от Кипър и Съединени американски щати.

Според родното законодателство заместващото майчинство не е разрешено у нас.

„ Много от тези дами не знаят законите и не им е ясно, че могат да бъдат съдени за закононарушение, даже и да са родили в страна, в която заместващото майчинство е легално. Наказанието е отнемане от независимост от една до шест години и санкция от 5000 до 15 000 лева “, настояват адвокати.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР