ДОХА, Катар (АП) — Аймен Хюсеин вкара и двата гола,

...
ДОХА, Катар (АП) — Аймен Хюсеин вкара и двата гола,
Коментари Харесай

Хюсеин вкарва два гола, докато Ирак разстройва Япония с 2-1, за да продължи към фазата на елиминациите на Купата на Азия

ДОХА, Катар (АП) — Аймен Хюсеин вкара и двата гола, до момента в който Ирак шокира любимеца на шампионата Япония с 2-1, с цел да претендира за място в етапа на директните елиминации на Купата на Азия в петък.

Хюсеин означи два удара през първото полувреме на Education City Stadium, като ударът с глава от 93-ата минута на Ватару Ендо се оказа прекомерно дребен, закъсня за Япония.

Победата издига Ирак, първенеца от 2007 година, на върха в група D с шест точки от два мача и му подсигурява място на осминафиналите. Четирикратният победител Япония, най-високо класираният тим в Азия на 17, е втори с три точки.

Ирак поведе след единствено шест минути, когато вратарят на Япония Зион Сузуки трансферира центрирането на Али Джасим отляво право към Хюсеин, който го вкара с глава.

Япония се втурна напред в търсене на изравнителен гол, само че Ирак се отбрани в бройка, преди да удвои преднината си в добавеното време на първото полувреме, когато Хюсеин засече с глава центриране на Аймед Яхя. Голът беше даден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР