Договорката между енергетиците и властта не се изпълнява. По споразумението

...
Договорката между енергетиците и властта не се изпълнява. По споразумението
Коментари Харесай

Споразумението между енергетиците и властта не се изпълнява, алармират от ТЕЦ Марица Изток2

Договорката сред енергетиците и властта не се извършва. По съглашението от 3 октомври - митингите, не е свършено нищо. Едни обещания голи, едно завоалиране на казуса 5 месеца и нищо. Това съобщи пред БНР Деян Дяков, ръководител на синдиката на КНСБ в Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 ".

По думите му периодите, които министър председателят Николай Денков е дал за осъществяването на настояванията на миньорите и енергетиците са изтекли. Дяков разяснява, че нито енергийна тактика е призната в Народно събрание, нито ангажимент е стихотворец, по какъв начин Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 " ще извършва уговорката си към военно министерство.

Той означи, че енергийната система се разпада без " Топлоелектрическа централа Марица 2 " . Според него не е направено нищо за оздравяването на сдружението и за справяне финансовото му положение след юни т. година когато Топлоелектрическа централа -ът излиза напълно и единствено на свободния пазар.

Две решения има на Народно събрание от 2020 и 2022 година, които държавното управление не съблюдава. В едното е записано, че страната се ангажира да не нарушава целостта на Топлоелектрическа централа " Марица изток " до 2038 година, показва синдикалистът.

Припомняме, че след през септември в, целящо да резервира работните места на протестиращите.
 2350 чиновници на Топлоелектрическа централа
2350 чиновници на Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 " упорстват за изясненост за работните си места

От КНСБ изпратили 3 писма, без отговор досега
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР