Договорът на Кристиано Роналдо с Ал-Насър не включва ангажимент за

...
Договорът на Кристиано Роналдо с Ал-Насър не включва ангажимент за
Коментари Харесай

В договора на Роналдо с Ал-Насър няма ангажимент с кандидатура на Саудитска Арабия за Мондиал 2030, заявиха от клуба

Договорът на Кристиано Роналдо с Ал-Насър не включва ангажимент за разпространение на кандидатура на Саудитска Арабия за Световното състезание по футбол през 2030 година, обявиха от клуба.

Португалският нападател се причисли към Ал-Насър на 30 декември след скандалната си разлъка с Манчестър Юнайтед, подписвайки контракт за две години и половина, като съгласно информации контрактът е на стойност към 200 милиона евро на година и включва спомагателен бонус да бъде дипломат на кандидатурата на Саудитска Арабия за Мондиал 2030.

" ФК Ал-Насър би желал да обясни, че договорът на Кристиано Роналдо с Ал-Насър не включва задължения към никакви кандидатури за Световно състезание. Неговият главен фокус е върху Ал-Насър и да работи със своите съотборници, с цел да помогне на клуба да реализира триумфи ", се споделя в изказване на клуба, представено от ДПА.

Роналдо към момента не е дебютирал за Ал-Насър, откакто пропусна петъчния конфликт с Ал Тай поради наказването от два мача, наложено от Английската футболна асоциация.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР