Договор за интегрирана система за управление на трафика в Бургас

...
Договор за интегрирана система за управление на трафика в Бургас
Коментари Харесай

В Бургас готвят интелигентна трафик система

Договор за интегрирана система за ръководство на трафика в Бургас подписа локалната администрация. Той е на стойност над 1,9 млн. лв. без Данък добавена стойност, а реализатор е консорциумът „ Смарт Сити Системс “.
Поръчката е инженерингова, извоювана от обединяване, което се състои от компаниите „ Телелинк Сити “ ЕООД и „ Телелинк Бизнес Сървисис “ ЕАД. Кандидати за нея са били също компаниите „ Ес Ди НеТ Комюникейшънс “ ООД и „ Сименс Мобилити “ ЕООД, както и консорциум „ ИТС Бургас “ (между „ Сиском Инженеринг “ АД, „ Трейс Груп Холд “ АД и чешката„ Крос Злин Апелативен съд “).   
С новите действия се цели надграждане на постигнатото с плана „ Интегриран градски превоз на Бургас “.
Предвидено е да се проектира, сътвори и инсталира апаратура на умна система за ръководство на трафика посредством надграждане на системата от бързи автобусни линии. Предвидено е ново трасе на бърза автобусна линия, с рехабилитация и реорганизация на пътни сектори по ул. “Булаир “, бул. “Демокрация “ и бул. “Стефан Стамболов “, създаване на четири нови пешеходни светофара, на „ бърз автобусен кулоар “ по бул. “Демокрация “, нова организация на придвижването и оптимизация на паркирането.
Предстои надграждане на съществуващите и създаване на нови „ умни кръстовища “, съоръжение на точки за събиране на трафик данни в границите на града, въвеждане на спомагателни точки за видеонаблюдение за събиране на трафик информация, осведомителни табла за показване на положението на трафика в действително време.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР