Догодина ще има водна криза в земеделието, каза министърът на

...
Догодина ще има водна криза в земеделието, каза министърът на
Коментари Харесай

Емил Димитров: Догодина ще има водна криза в земеделието

Догодина ще има водна рецесия в земеделието, сподели министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и от трибуната на Народното събрание и изиска подпомагане от депутатите за решение на казуса.

"Ще имате трети път избори - веднъж постоянни, веднъж президентски и веднъж водни протести, тъй като обезпечеността е 40-45 % към днешна дата ", предизвести той. "Аз телефон с дядо Боже нямам, не знам дали ще вали. Тази година дадохме вода на всички, следващата година имаме 45 %, в случай че ги създадем на 70-75, ще създадем цялостен един бранш ", сподели министър Димитров.

Дошъл съм да ви помоля за следното - излъчете двама души от партия и елате в Министерство на околната среда и водите. Обещавам, ще ви покажа всичко, ще ви срещна с цялата картина, ще ви покажа черните карти, фотоси, всичко. Елате да обмислим дали си заслужава да помогнем на земеделците и идната година да оцелеят, прикани екоминистърът депутатите.

Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и даде образец с Пловдивска област, където преди 10 години са изрязани всички помпени станции и тръбопроводи. "Напоителни системи " са унищожени, това, което не е изрязано, не работи и загубите са колосални, добави той.

"Ние сме в изключителна рецесия, заради незаконно безучастие по поправяне на земеделските язовири и незаконни действия по унищожаването на националната напоителна система ", разяснява Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.
Той уточни, че страната ни има неповторима водна система - къде по-запазена, къде не. "Тази система, без значение от безумията върху нея с лек ремонт, една помпена станция, може да избави земеделците, само че би трябвало да проработи незабавно ", сподели министърът. И теоретично вместо да пилеем водата в реката, да я съберем и следващата година земеделците да получат вода, почти в размер, еднакъв на тазгодишния, добави той.
Министърът на околната среда и водите направи персонално изявление пред Народното събрание и уточни, че не ангажира никоя политическа мощ. Ще приказваме за водите с същинските им имена, уточни той. Димитров означи, че събитията са от форсмажорен темперамент и идва с положителни планове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР