Dogecoin (DOGE) превърна множество ранни инвеститори в богати хора. Тaзи

...
Dogecoin (DOGE) превърна множество ранни инвеститори в богати хора. Тaзи
Коментари Харесай

Dogecoin: Колко трябва да инвестирате, за да станете милионер, ако цената скочи до $1

Dogecoin (DOGE) трансформира голям брой ранни вложители в богати хора. Тaзи истинска меме монета получи поддръжката на видни персони от целия свят, в това число на Илон Мъск, притежател на Tesla и X.

Мъск непрекъснато демонстрира отзивчивост към тази известна криптовалута на тематика куче, оценявайки нейния палав темперамент. Забележително е, че DOGE се приема като заплащане за артикули на Tesla.

Въпреки убеждението на някои вложители и крипто запалянковци, че може би са пропуснали опцията с Dogecoin (DOGE), към момента има капацитет тя да доближи нови върхове. Разпространяват се клюки за платформата X на Мъск, която евентуално може да включи DOGE в своята платежна система.

Подобна интеграция би могла да докара до необятното ѝ приемане и надлежно да увеличи цената ѝ. Понастоящем цената на меме монетата е с 87% по-ниска от историческия си връх от $0.731578, регистриран преди повече от две години, през май 2021 година Последователите на DOGE и вложителите гледат към целева цена от $1 в идния бичи пазар.

Постигането на оценка от $1 от страна на DOGE би означавало растеж, надхвърлящ 1,000%. За да има DOGE на стойност един милион $ при цена от $1, човек ще се нуждае от един милион токена, които сега се правят оценка на почти $95,000.

Постигането на оценка от $1 обаче няма да е лесно; ще са нужни обилни старания за приемане. Интеграцията с X обаче би могла да даде нужния подтик на плана.

От януари 2023 година до момента Dogecoin (DOGE) е поскъпнал с близо 35%. Неотдавнашните данни обаче демонстрират спад от 1% на седмичните графики и 21% растеж през последните 14 дни, а все още на писане на публикацията монетата се търгува за към Щатски долар 0.09403 .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР