Dogecoin (DOGE) е изправен пред сериозни предизвикателства, тъй като Chainlink

...
Dogecoin (DOGE) е изправен пред сериозни предизвикателства, тъй като Chainlink
Коментари Харесай

Транзакциите с Dogecoin намаляват – губи ли се интереса към меме криптовалутата?

Dogecoin (DOGE) е изправен пред съществени провокации, защото Chainlink (LINK) надмина Dogecoin по пазарна капитализация, което докара до изпадането на DOGE от листата на 10-те най-големи криптовалути.

В допълнение към спада в класацията му, данните за веригата, споделени от пазарния анализатор Али Мартинез, разкриват понижаване на общия размер на Dogecoin транзакциите.

Въпреки че този спад поражда опасения, Мартинез означи и понижаване на размера на китовете, което демонстрира муден ритъм на приемане на монетата като цяло.

Исторически Dogecoin демонстрира лимитирана волатилност в придвижването на цените си, като постоянно е в интерес на пазарните мечки. Силата на монетата се крие в китовата ѝ интензивност, само че това може да докара до неподходящи резултати в бъдеще.

Липсата на обилни трендове за напредък в протокола на Dogecoin може да способства за актуалните му провокации. Без забележителни нововъведения вложителите може да изгубят интерес, което да се отрази на представянето на монетата.

В Web3 екосистемата токените постоянно сменят позициите си, като изместените токени би трябвало да помислят върху тактика, с цел да възвърнат инерцията на растежа.

Понастоящем единствената значима активност в екосистемата на Dogecoin е идната галактическа задача Doge-1, която надали ще има доста влияние отвън генерирането на неспокойствие.

Ако разработчиците на Dogecoin не предизвикват основни промени, е допустимо други меме монети да наберат известност и да бъдат признати с течение на времето.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР