Доган вече го няма. Периодът му приключи. ДПС стана като

...
Доган вече го няма. Периодът му приключи. ДПС стана като
Коментари Харесай

Председателят на най-голямата изселническа организация „Бултюрк“: Доган вече го няма. Периодът му приключи

„ Доган към този момент го няма. Периодът му завърши. Движение за права и свободи стана като другите партии “. Така Рафет Улутюрк, ръководител на най-голямата изселническа организация „ Бултюрк “, разяснява пред БНР процесите, които текат в Движението за права и свободи.

„ Ахмед Доган ръководи Движение за права и свободи от 35 години с кукли. Помисли си (за Пеевски – бел.ред), че това е Касим Дал, Лютви Местан, Карадайъ… Поздравявам Пеевски, който сподели, че щом Доган го е поставил за ръководител, към този момент той ще дава отговор “, сподели Улутюрк.

Къде е Джевдет Чакъров, попита той и добави: „ Уж е водач, само че не излезе на никое място. Те чакат заповеди от Доган “.

Нито една българска партия не се занимава с проблемите на турците по селата, уточни Улутюрк и изясни, че това е и повода за триумфа на Движение за права и свободи в регионите с плътно турско население. „ Движение за права и свободи не е етническа партия. Българските партии са етнически. Нито една българска партия не взима турците при себе си. Нито един зам.-председател на партия не е турчин “, добави той.

Улутюрк уточни, че по селата хората към момента са плашени с Възродителния развой. „ Няма една българска партия да отиде и да каже, че това време е минало “, означи той. По думите му обаче, и отношението на партийните организации към българските жители не е доста по-различно: „ В България казусът е, че партиите не работят за българските жители “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР