Доган към младежко ДПС: Това е едно препятствие, което трябва

...
Доган към младежко ДПС: Това е едно препятствие, което трябва
Коментари Харесай

Доган към младежко ДПС: Това е едно препятствие, което трябва да преодолеем


Доган към младежко Движение за права и свободи: Това е едно затруднение, което би трябвало да преодолеем.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган се срещна с представители на младежкото Движение за права и свободи в Росенец, заяви пресцентъра на партията и разгласява видео от срещата във Facebook.


„ Впечатлен съм, те са подготвени (обръща се към ръководителя на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров). Вие сами предложихте изхода. Това е едно затруднение, което би трябвало да преодолеем, едно предизвикателство, с което ние би трябвало да се оправим. Много съм удовлетворен, че виждам подготвеност във всеки един от вас, осъзнатост. Гордея се с вас, да знаете “, сподели Ахмед Доган.

По-рано ръководители на  младежките структури на ДПС  дойдоха с  рейс в  имота на почетния ръководител на придвижването Ахмед Доган в Росенец.

Всички присъстващи  младежи показаха своята  пълна поддръжка за доктор Ахмед Доган.  Видяхме се с почетния ни ръководител. С него си говорихме за обстановката в партията. Това сподели ръководителят на Младежката организация на Движението за права и свободи (ДПС) Танзер Юсеинов пред публицисти в парк „ Росенец “ след среща с почетния ръководител на партията.

По-рано днес  те се събраха в Бургас  на среща на регионалните ръководители на младежките структури на Движение за права и свободи от страната.

По думите на ръководителя на младежкото Движение за права и свободи Ибраим Зайденов, в младежката организация никога  не е имало две тематики , по отношение на водачеството в Движение за права и свободи. За нас водач на партията е Ахмед Доган. Никога не е имало подозрения каква позиция да заемаме, тъй като такава тематика не съществува в младежката организация.

Заедно със Зайденов бе и ръководителят на ДПС  Джевдет Чакъров.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР