Догадките около личния живот на актьора Виктор Калев не от

...
Догадките около личния живот на актьора Виктор Калев не от
Коментари Харесай

Близък на Слави призна,че е влюбен, но дали в жена или мъж?


Догадките към персоналния живот на артиста Виктор Калев не от през вчерашния ден кръжат в общественото пространство. И в случай че пред камерите известният комедиант показва облиците си в цялостни елементи, то животът му отвън снимачната площадка е същинска тайнственост. Дълги години се носеха клюки, че Калев избира да прекарва свободното си време в компанията на мъже, за които се говореше, че са му повече от другари.

Изключително сполучливото му превъплъщаване в женски облици пред камерата в допълнение подсилваше слуховете. Междувременно през годините името на артиста беше спрягано с имената на доста известни на общественото пространство дами, само че всички клюки биваха опровергани. Самият Калев в никакъв случай не е повдигал завесата на персоналния си живот и въпреки че приятелите му ревниво пазят репутацията му на върл коцкар, комикът до момента по този начин и не разкрил самоличностите на сякаш многочислените си сантиментални половинки..

В началото на тази година фотография на Калев и мистериозна дама ненадейно се появи в онлайн общественото пространство. Говори се, че комикът е бясно влюбен от две години насам, а самият той призна пред медиите, че към този момент му е време да се задоми.

Приятели на Калев настояват, че точно дамата на фотографията е неговата годеница. Недвусмислените мнения от страна на околните на комика във връзка обичаната му обаче не попречиха на светските хроникьори да се възползват от близостта му с певицата Нели Петкова, като оставят място за противоречива интерпретация на взаимоотношенията сред двамата актьори.

Впоследствие стана ясно, че Калев и Петкова са се подготвяли за новия си дуетен сингъл и слуховете за възможната им сантиментална връзка бяха опровергани.

Междувременно в последно време отново се появиха подозрения, че артистът се радва на вниманието на мощния пол. Макар че охранява ревниво персоналния си живот, Калев е забелязван в компанията на млад мъж, а слуховете гласят, че левентът е повече от другар на известния комедиант.

 Виктор Калев с мъж ли живее, или с жена?

Папараци снимаха въпросният мъж да му пазари, дегизиран със суитшърт с качулка. Двамата сякаш избягвали да се появяват дружно, където има доста хора, само че пък и е невероятно да се крият непрекъснато по тъмна доба. Това не е първият юнак, с който клюката свързва някогашния артист на Слави с сантиментални връзки. През 2014 година папараци снимаха рандевуто му със строен красавец, а съседи потвърдиха съмненията, че двамата живеят дружно.

Момчето било доста учтиво, поздравявало всички и правело усещане, че се грижи за семейството, като пазари, чисти и готви на Калев.

Защо напусна Слави

През 2016 година Виктор Калев ненадейно изчезна от дребния екран. Слуховете към повода за отдръпването му от ефира на „ Шоуто на Слави ” не закъсняха. Самият Калев твърди, че самичък е направил избора да напусне Дългия.

Запознати обаче отвръщат, че в действителност Трифонов самичък не е поискал да възобнови контракта на един от обичаните си през годините комици, заради липса на колегилни връзки.

Говори се, че Калев е бил пръв в дисциплинарните прегрешения, като закъснения за фотоси да вземем за пример, за което отнасял санкции за нарушение на клаузите от писмените си съглашения със Слави. Уморен от неналичието на професионализъм от страна на артиста, водещият решил, че е време двамата да се разделят.

Източник: сп. story
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР