Doctor Who най-накрая разкри кога ще отпадне новият сериал, включващ

...
Doctor Who най-накрая разкри кога ще отпадне новият сериал, включващ
Коментари Харесай

Премиерната дата на Doctor Who сезон 14 най-накрая е разкрита – но феновете са ядосани

Doctor Who най-сетне разкри по кое време ще отпадне новият сериал, включващ звездата от Sex Education Ncuti Gatwa като 15-ия лекар.

За за първи път в историята Докторът ще се появи не с един, а с два епизода, излъчени в среднощ на 11 май. В прессъобщение за новия сериал се споделя: „ В рамките на идния сериал публиката ще види Доктора и Руби [в ролята Мили Гибсън] пътувайте през времето и пространството на завършения до непознати земи, до епохата на Регентството в Англия до светове в космоса и шейсетте години. "

Ще забележим също завръщането на Мишел Грийнидж като героя Карла Сънди, Анджела Уинтър като Черешовата неделя и телевизионната легенда Анита Добсън в ролята на госпожа Флъд, дружно с набор от специфични посетители, които ще бъдат оповестени скоро.

Шоурънърът Ръсел Т. Дейвис сподели: „ Най-накрая за мен е огромно наслаждение да пусна напълно нов сезон на приключенията на доктора и Руби дружно. Чудовища! Преследвания! Злодеи! И ужасяваща загадка, която обгръща времето и пространство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР