Добруджа спечели гостуването си на Септември (Тервел) с 3:0 и

...
Добруджа спечели гостуването си на Септември (Тервел) с 3:0 и
Коментари Харесай

Добруджа чака ЦСКА след класика в Тервел

Добруджа завоюва гостуването си на Септември (Тервел) с 3:0 и се класира за главната фаза на шампионата за Купата на България.

Над всички за спечелилите беше Антон Иванов, който вкара два от трите гола за триумфа. Румен Руменов осъществя последното попадение от дузпа.

Иванов откри резултата в 27-мата минута след прекрасен самостоятелен пробив и мощен удар от границата на наказателното поле. След почивката 19-годишният футболист още един път попадна в прегръдките на своите съотборници, разписвайки се с компактен удар в близкия ъгъл. Четвърт час преди края на срещата Румен Руменов беше прецизен от бялата точка.

Домакините приключиха дуела с 9 души на терена, защото Станислав Иванов беше изпъден в 74-тата минута, а секунди преди последния съдийски сигнал Преслав Пасев също видя аления цвят на картона. От гостите Джорджио Димитров не приключи мача. В идващия кръг Добруджа ще одобри ЦСКА.

 Много изненади в шампионата за Купата на България! Ето против кои тимове ще се изправят елитните ни отбори (обновява се) Обновена
Много изненади в шампионата за Купата на България! Ето против кои тимове ще се изправят елитните ни отбори (обновява се)

Вижте резултатите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР