Добруджа 1919 (Добрич) ще представя Североизточна България на полуфиналите в

...
Добруджа 1919 (Добрич) ще представя Североизточна България на полуфиналите в
Коментари Харесай

Добруджа спечели пресяванията в Североизточната зона в турнира за Купата на АФЛ

Добруджа 1919 (Добрич) ще показва Североизточна България на полуфиналите в шампионата за Купата на Аматьорската лига, откакто в зоналния край разгроми тима от четвърта лига (регион Русе) Младост (Екзарх Йосиф) с 6:0.

Денис Кадир вкара два гола за водача в Североизточната Трета лига, по едно попадение прибавиха Даниел Савов, братята Стефан и Симеон Митеви, а състезател на Младост си вкара автогол. До почивката добруджанци водеха с 2:0, а през втората част прибавиха още четири попадения.

Така Добруджа чака жребия за полуфиналите, в които се включват и спечелилите в другите три зони. Един от тях е юсен вече- това е Оборище (Панагюрище), който разгроми Миньор (Перник) с 3:0 в Ихтиман преди четири дни и да вземе квотата от Югозапада.

В другите две зони - Северозапад и Югоизток представителите ще станат ясни през пролетта. На Северозапад следва да се играе край, където ще излязат един против различен ФК Севлиево и Партизан (Червен бряг).

На Югоизток предстоят полуфиналите. В единият ще се изправят Загорец (Нова Загора) и Черноморец (Бургас), а в другия ще се борят Гигант (Съединение) и Хасково 1957.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР