Доброволци призовават малки и големи да се включат в засаждането

...
Доброволци призовават малки и големи да се включат в засаждането
Коментари Харесай

Доброволци призовават малки и големи да се включат в засаждането на дръвчета в Смолян

Доброволци приканват дребни и огромни да се включат в засаждането на дръвчета, оповестиха доброволците  Йордан Хаджихристев, Антонио Атанасов и Минчо Симов.

„ В събота, 23 април, в 10:00ч. организираме залесяване на няколко места в гр.Смолян. Стартовата точка е Райковски стадион в 10:00ч. Дърветата са подаяние от Гората.бг, особено за нашия град. За задачата са подсигурени принадлежности от ДГ Смолян и по този начин процесът на засаждане ще бъде интензивен.Ще се радваме да се забележим с повече другари и доброволци, с цел да залесим нашия хубав град дружно. Да заповядат дребни и огромни, и да създадем един хубав спомен за бъдещето “, приканиха доброволците.
Община Смолян получи от Гората.бг подаяние – фиданки, липа, явор, акация, бреза и други по 100 бр. от тип. Тази година мотото на Гората.бг е – „ Засаждаме бъдещето “. Участниците в самодейността, която се организира в цяла България, към този момент са засадили 2 милиона дръвчета.
Община Смолян също приканва, който може да се включи в засаждането на дървета, тъй като оказваме помощ за един по-красив, по-изобилен, по-здрав и по-зелен свят.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР