Доброволци от цяла България ще проведат тази събота мащабно учение

...
Доброволци от цяла България ще проведат тази събота мащабно учение
Коментари Харесай

Доброволци от цяла България правят мащабно учение на гребния канал в Пловдив

Доброволци от цяла България ще проведат тази събота огромно обучение на гребния канал в Пловдив, където ще бъдат членовете на екипите ще показват бързи дейности при бедствия, повреди или изключителни обстановки.

За повторно непринудено формирование „ Пловдив 112 ” провежда сходна взаимна проява, която ще бъде осъществена този уикенд дружно с техни сътрудници от София, Смолян, Белово, Вълчедръм, Панагюрище и Казанлък.

Всички те ще покажат познания и умения в преодоляването на разнообразни обстановки, като ще употребяват цялата налична техника на Държавна фирма „ Пловдив 112 ”, включваща с изключение на всичко друго и моторна лодка и дрон с термокамера. В тренировката ще вземат присъединяване всички обособени групи в пловдивското формирование – пожарогасене, аварийно-спасителна активност, водолазна активност, връзка, офроуд и първа долекарска помощ. Колегите от другите формирования ще бъдат прикрепени към тези групи или ще работят независимо.

След края на атрактивните демонстрации на гребния канал в града под тепетата ще се организира и брифинг на тематика „ Развитие и проблеми на доброволчеството у нас “, в който ще вземат участие представители на националната асоциация и ръководители на доброволчески формирования от страната.
 16pl4008-2-1  16pl4008-1  16pl4008-0  16pl4008-3  16pl4008-4  16pl4008-7  16pl4008-6  16pl4008-5
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР