Доброволческата инициатива Гората.бг дари на Ямбол 5600 фиданки, съобщи общината.

...
Доброволческата инициатива Гората.бг дари на Ямбол 5600 фиданки, съобщи общината.
Коментари Харесай

Доброволческата инициатива дари 5600 фиданки на Ямбол

Доброволческата самодейност " Гората.бг " подари на Ямбол 5600 фиданки , заяви общината. Това стана откакто кметът на града Валентин Ревански се свърза с доброволческата самодейност. Фиданките от цер са 5000, боровете са 600 на брой. " Гората.бг " е доброволческа самодейност, която засажда и дава за залесяване дръвчета в цяла България.

Идеята поражда в края на 2011 година. Първоначално тя се е развива напълно в обществената мрежа , като в визиите на основателя на самодейността, в случай че се натрупат задоволително хора зад една добра концепция ще се намерят компании, които биха желали да дефинират себе си като обществено виновни и биха пренасочили част от рекламните си бюджети в посока засаждане на дървета. Гората.бг " работи в партньорство с Министерство на земеделието, храните и горите и с неговите структури, с десетки общини, стотици учебни заведения и детски градини в цяла България.
 Граждани подават онлайн сигнали за проблематични дървета в Стара Загора
Граждани подават онлайн сигнали за проблематични дървета в Стара Загора

Староагорци могат да подават тъжби за изгнили дървета

Кметът на града съобщи, че има предпочитание и ще организира тази акция с жителите на Ямбол при съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения, датата ще бъде конкретизирана в допълнение, акцентира Ревански.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР