Доброто управление на една администрация и една фирма има общи

...
Доброто управление на една администрация и една фирма има общи
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не съм се родил със сребърна лъжичка, искам да направя София модерен и проспериращ град

Доброто ръководство на една администрация и една компания има общи характерности – визията, да изградиш екип, да работиш добре с хората. По-различно е равнището на отговорност, тъй като работиш с обществени запаси. Трябва да се влагат и много повече старания, с цел да има кардинално ръководство, а не да се разделяме на „ наши “ и „ ваши “. Това показа в изявление за „ Лице в лице “ по bTV претендентът за кмет на София на ПП-ДБ и „ Спаси София “.

Относно предишното на родата му Терзиев уточни, че е бил наясно, че това ще бъде главната линия на офанзива към него от съперниците му.

„ Считам, че един човек би трябвало да бъде съден по делата, а моите каузи като бизнесмен са забележими от много години. Помогнал съм на хиляди хора да просперират тук, в България. Фирмата, която съм построил с трима другари, е учредена от наши персонални спестявания и не са намесени безусловно никакви куфарчета. Родителите ми са ме учили на усърдие, почитание към хората, на това самичък да си ковеш триумфа... Не съм се родил със сребърна лъжичка “, изясни Терзиев.

Според него е належащо по-често решенията да се взимат в районните администрации и да има по-голяма бистрота за обществените разноски на Столична община.

Идеологията, която изповядвам, е по какъв начин да създадем София съвременен европейски град, сподели претендентът за кмет на столицата.

По думите му измежду главните проблеми на София са мръсният въздух, презастрояването и пътната инфраструктура.

Като един от целите си Терзиев посочи битката с корупцията на общинско равнище.

„ Мотивиран съм да се боря с този проблем, тъй като желая нашият град да бъде по-проспериращ и по-уреден “, съобщи той в умозаключение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР