Доброто - това ни прави хора. Правете добро!Често сме Ви

...
Доброто - това ни прави хора. Правете добро!Често сме Ви
Коментари Харесай

Напълно непознат зарадва столичанка с мил жест СНИМКА

Доброто - това ни прави хора. Правете положително!

Често сме Ви разказвали сходни истории - истории за положителното. Истории за това, което ни прави хора... положителни хора. В България сякаш доминират повече отрицателните вести, само че ние постоянно се стремим да споделяме с вас позитивното в нашата страна. Такава е и следващата история - положителна. История за положителното, тъй като добротата в никакъв случай не е безрезултатна!

Преди да Ви срещнем с историята на Лина Маринова - помните ли случката с доблестния мъж, за който се твърдеше, че е безприютен - той намери портфейл с огромна сума пари и го съобщи на полицията, а историята бе от Варна. Заслужава си да се запознаете с тази история, в случай че към момента не сте, а за тези, които към този момент са попадали на нея, може просто да си я припомните тук:

Сега да носочим вниманието си към историята на Лина Маринова. Жената с наслада споделя в обществената мрежа Facebook, че преди към два месеца си е изгубила документите на автомобила. Днес, когато се прибрала у дома, забелязяла на входната врата любопитна записка, чийто текст гласи следното: " Намерих документите на адрес ж.к. " Надежда ". Погледнете си пощата! Документи за автомобил! ". Лина отворила пощата и попаднала на въпросните изгубени преди два месеца документи.

Жената отбелязва, че откакто ги е изгубила е претърсила обширно жилището си, колата, всички дамски чанти, само че най-после се отказала и от дълго време има препис на документите.

Маринова написа още: " Искам единствено да споделя въодушевлението си за това по какъв начин към момента има свестни и доста дружелюбни хора, подготвени да оказват помощ на изцяло чужд. Толкова прелестно и благо ми стана, че човек, попаднал на документи (намерени са в ж.к. " Надежда " ) е пристигнал на място до адрес (живея в ж.к. " Света Троица " ) за да помогне и да улесни изцяло чужд. Доброто се предава, бъдете положителни! ".

" И на мен ми се се случвало да ми върнат документи. Има и свестни хора ", написа в мненията под поста Любомир Цветанов.

" Адмирации за индивида! Браво! На мен по този начин, който ми откраднаха портмонето, след 2 дни добър човечец ми донесе захвърлената ми персонална карта.. Има още и положителни хора! ", споделя Асен Ангелов.

" На мен неотдавна ми върнаха портмонето. Бях го изпуснала в хранителен магазин и един извънредно добър мъж ми го върна. Благодаря му от сърце! ", разяснява Викторя Станулова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР