Добро утро, вторник е, работната седмица едва започва, стига да

...
Добро утро, вторник е, работната седмица едва започва, стига да
Коментари Харесай

Драматичен обрат в живота на една зодия

Добро утро, вторник е, работната седмица едвам стартира, стига да не сте отпуск. Но ще пристигна и вашето за плаж. Приятно кафе, а нашият хороскоп ще го направи още по-приятно.

ОВЕН

Началото на деня ще ви е забавно. Даже и най-простите задания ще ви радват, а рутинната работа ще се трансформира в увлекателно премеждие. Може да се заемете с това, да помагате на другите или да уредите връзки, станали напоследък напрегнати.

ТЕЛЕЦ

Добре знаете какви са задачите пред вас и вашите близки и знаете какво да извършите. Отлично ще се справяте и с това, да ръководите останалите. Бъдете деликатни с новите познати, изключително в случай че имате и подозрения в тяхната откровеност. Не споделяйте информация с всеки.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта дребни недоразумения и неприятни диалози може да скапват настроението ви. Не се поддавайте на страстите. Скоро обстановката към вас ще се усъвършенства. Няма да е елементарно, само че балгодарение на възприятието си за комизъм ще избегнете споровете. Неочаквано посещаване ще ви зарадва.

РАК

Ако не бързате и не сте припряни, ще свършите много работа. Избягвайте хаоса и не прескачайте от една задача на друга. По-ефективно е да действате поредно. Радвайте се на скромните триумфи и дребните победи. Възможни са промени към по-добро в сантименталните връзки.

ЛЪВ

Днес е време да изпробвате нещо ново. Бързо ще се ориентирате и няма да се боите от компликациите. Ще деянията забележителна целенасоченост. До вас има хора, от които може да поискате съвет или помощ. Ще получите скъпа информация, която ще ви е изключително нужна в околните дни. Вечерта е време за фамилни срещи.

ДЕВА

Днес сте изключително изобретателни и намирате доста истински способи да постигнете задачите си. Достатъчно енергични сте, с цел да не почувствате отмалялост. Може да получите скъпи препоръки от другари. Ще получите скъпа информация, която е по-добре да не споделяте. Ще откриете у себе си гении, за които не сте подозирали.

ВЕЗНИ

Днес елементарно се разбирате с хората. Не единствено избягвате различията, само че успявате и да туширате появилото се напрежение в зародиш. Срещите с другари ще издигнат настроението ви. Обичайните задания ви се костват скучни, само че въпреки всичко се постарайте да се справите по-възможно най-хубавия метод.

СКОРПИОН

Настройте се положително. Денят ще ви донесе доста положителни и забавни неща. Може да се видите инцидентно с другари. Полезно ще е да възстановите старите връзки. Така може да се открият привлекателни вероятности. Няма по какъв начин да избегнете разноските, само че харчете парите си рационално.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта очаквайте неприятности. Стари сделки може да се нарушат, а хора на които разчитате да ви подведат. Всичко това ще наруши ритъма ви и ще ви изнерви. Времето е уместно за осъществяване на остарели проекти. Проявете самодейност в персоналните си връзки и изненадайте обичания си човек.

КОЗИРОГ

Ще извършите значими открития през днешния ден. Ще разберете и какво би трябвало да измененията в живота си и по какъв начин да го извършите. Ще се окаже, че най-смелите и невероятни инициативи ще бъдат сполучливи. Отделете повече време за себе си, с цел да възстановите силите си. Прегледайте финансите си.

ВОДОЛЕЙ

Необикновен ден. Днес ще изненадвате близките със своята бдителност, както и със способността си да вършиме верни заключения, даже и от незначителни обстоятелства. Добър ден за запознанство, за първа среща с човек, на който желаете да извършите положително усещане.

РИБИ

Утрото ви въодушевява. Получавате отлични вести и отговори на въпроси, които напоследък са ви тревожили. Радват ви и срещите с познати. Може да се върнете към остарели планове или рутинни действия. Ще намерите елементарни, само че ефикасни способи да облекчите живота си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР