Добро утро, Великобритания, феновете побързаха да критикуват Ед Болс в

...
Добро утро, Великобритания, феновете побързаха да критикуват Ед Болс в
Коментари Харесай

Феновете на ITV GMB критикуват Ед Болс за „позорен“ въпрос, докато Рио Фърдинанд показва признаци на разочарование

Добро утро, Англия, почитателите побързаха да подлагат на критика Ед Болс в шоуто в понеделник поради „ срамен “ въпрос към Рио Фърдинанд.

По време на последната част някогашният футболист, 45, беше в шоуто, с цел да приказва за значима акция за психологично здраве, която управлява. Рио приказва за значимостта да се даде на младежите пространство и убеденост да споделят своите откровени усеща с техните родители, настойници, учители и връстници в опит да запазят позитивното си психологично здраве.

Въпреки че са на предаване за повишение на осведомеността за психологичното здраве, водещият Ед, 57, промени тематиката на футбол, оставяйки феновете и Рио разочаровани. Рио сподели по време на чата: „ Дори до ден сегашен, както през вчерашния ден синът ми плачеше и аз споделям: „ Спри да плачеш “, добре, това е неверното известие, то е като: „ Е, какво не е наред, кажи ми какви са страстите ти, по какъв начин чувстваш ли се, за какво плачеш “, вместо да кажеш „ стой да плачеш “, тъй като искаш спокоен и елементарен живот като родител, всички го вършим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР