Добро утро в театралната седмица!Ако искате да видите Кръстю Лафазанов

...
Добро утро в театралната седмица!Ако искате да видите Кръстю Лафазанов
Коментари Харесай

АРТ посоки: Какво да гледаме в нощ на театрите?

Добро утро в театралната седмица!

Ако желаете да видите Кръстю Лафазанов като министър председател, довечера си отделете за Сатиричния спектакъл. Ако сте гледали сериала на Военновъздушни сили - „ Да, господин министър “ героите са ви познати. Тук щафетата на политическо надлъгване поемат Мариан Бачев и Тони Минасян.

Законите на физиката не всеки път са годни в театъра. Утре „ Законът на Архимед ” ще ни насочи - към особеното пояснение на обстоятелствата. С премиерната режисура на Стелиян Петров в „ Малък градски спектакъл зад канала “. Една целувка за вдъхване на религия в личните ти сили ще разбуди куп подозрения, съмнения и разровени истини. Най-новият театър в програмата на Нов спектакъл НДК чака феновете на 17 ноември - Нощта на театрите .

Елена Петрова, Любомир Ковачев, Ники Сотиров и Веселин Калановски в „ Антихрист ” по едноименния разказ на Емилиян Станев. Приказка за „ митарствата на душите ни “ дефинира постановката Бойко Илиев. По думите на режисьора, драматизацията на „ Антихрист “ си е своего рода полуда, само че наложителна полуда.

Във време на глобализация „ Поучително житие на грешника и смешника Теофил за митарствата на душата му “ звучи извънредно модерно.

Във Варна нощта на театрите ще е по три, стартира още в петък с флашмоб.

Варна „ Денс спектакъл “ и артисти от ателието на Милена Кънева дават началото. Включва се и тежката артилерия. Най-новата режисура на Варненския трагичен спектакъл „ Драконът ”, с режисьор Явор Гърдев и постановката на Георги Михалков „ Изборът на Марта ”. Специално за театралната нощ от Черна гора идва политическата ирония „ Капиталът ”, на Кралския спектакъл в Цетине.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР