Добро утро!Тук е най-важното:Войната започнаРусия стреля по Киев, Харков, ОдесаПутин

...
Добро утро!Тук е най-важното:Войната започнаРусия стреля по Киев, Харков, ОдесаПутин
Коментари Харесай

Три минути: Русия нападна Украйна. Ударите са до Киев включително. Всички прогнози се сбъднаха

Добро утро!

Тук е най-важното:
Войната започнаРусия стреля по Киев, Харков, ОдесаПутин прикани Украйна да смъкна оръжието
Руската войска бомбардира по едно и също време цели, ситуирани до няколко града в Украйна. С това стартира против Украйна, за което от декември страни от Европейски Съюз и НАТО.

До този миг са доказани детонации до градовете Киев, Харков и Одеса. Българският консул в удостовери за три гърмежа в града.

Тези градове са ситуирани отвън окупираните територии на Донбас.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски насочи видео послание, в което сподели, че Русия обстрелва „ военната инфраструктура на Украйна и граничарите й “.
Телевизионно послание на Путин
В 5 сутринта българско време (6 ч. локално време) Путин разгласи, че стартира „ специфична военна интервенция “ „ за отбрана на Донбас “. Обръщението му беше по държавната телевизия.

Той сподели, че „ киевският режим “ от 8 години организира „ геноцид “ против популацията в Донбас и по тази причина Русия се стреми „ към демилитаризация и денацификация на Украйна “ и се базира на скорошни изказвания на НАТО, каквито не е имало: че документите за резултатите от Втората международна война повече не трябва да се съблюдават. Той посочи, че в проектите му не влиза окупация на Украйна. Путин повтори, че НАТО е измамил Русия с разширението си на Изток и че салдото в света е бил нарушен от тези, „ които са се оповестили за спечелили в Студената война “.
Украйна се отбранява сама
Независимо от отбранителните оръжия, които получи от членове на НАТО, украинската войска е изправена сама против това нахлуване. Съединени американски щати неведнъж повториха, че няма да отговорят на подобен огън, тъй като това би означавало международна война. каква е украинската военна мощност, съпоставена с съветската.

В сряда преди обяд Украйна своите жители да изоставен Русия и да не пътуват до такава степен. Преди това дипломатите си от Украйна, а Съединени американски щати свои елементи по източния фланг на НАТО.
Евакуацията на дами и деца
На 16 февруа
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР