Добро утро!Тук е най-важното:Столичната община бездейства за шахтитеТЕЦ "Брикел" осъди

...
Добро утро!Тук е най-важното:Столичната община бездейства за шахтитеТЕЦ "Брикел" осъди
Коментари Харесай

Три минути: Ковачки печели пореден рунд. И няколко стари снимки, публикувани за първи път заедно

Добро утро!

Тук е най-важното:
Столичната община бездейства за шахтитеТЕЦ "Брикел " осъди държаватаКак се търсят фотоси на репресиите
Помните ли 16-годишния Людмил, който умря от токов удар, тъй като беше стъпил върху необезопасена шахта в София? Тогава общината даде обещание да сложи аларми върху шахтите в града, които са към 4000 хиляди. Така се предполагаше да се следи кой по кое време ги отваря, с цел да е ясно кой носи отговорност, в случай че нещо се случи. Общината беше подложена на критика, че това е прекомерно дребен ангажимент на фона на трагичния случай., че за 10 месеца общината не е направила даже и това. Алармите са сложени единствено на 130 шахти.
Ковачки. „ Хемус “
Топлоелектрическа централа „ Брикел “ осъди Министерството на околната среда да му заплати. Причината е в това, че през 2012 година страната не е предоставила на теца безвъзмездни квоти на излъчвания от парникови газове.

Вътрешният министър ще бъде свикан като очевидец по делото за пране на пари към градежа на автомагистрала „ Хемус “. Причината е изявление на министъра, в което той споделя, че за него не е загадка къде са отишли парите за градежа.
Пак убита жена
Полицията в Тервел задържа мъж, обвинен в. 45-годишна жена беше убита в града във вторник. Тя е имала ограничаваща заповед против някогашния й брачен партньор, само че мъжът я е нарушавал неведнъж. Жената е била пребита до гибел.

Протест на докара до принуждение против тях, някои бяха ранени. Демонстрацията се организира поради следващите отнети права – дни по-рано талибаните не разрешиха на дамите, в случай че не са покрити напълно.

Докато християнският свят празнуваше Коледа, депутатите в Йордания стигнаха до ръкопашен пердах поради равенството сред половете. Поводът беше предложение за прибавяне на към определението за „ йордански жител “.
Цените на телефоните
Комисията за отбрана на потребителите забрани със заповед увеличението на мобилните услуги на операторите А1 и „ Теленор “. В заповедта не се загатва „ Виваком “, която също беше оповестила желанието си да увеличи цените. Забраната важи за календарната 2022 година, пише
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР