Добро утро с Малко нощна музика. Едноименното турне на Ангел

...
Добро утро с Малко нощна музика. Едноименното турне на Ангел
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Музика в афиша

Добро утро с „ Малко нощна музика ”. Едноименното турне на Ангел Заберски, Стоян Янкулов - Стунджи и Борис Таслев продължава. Тази вечер показват новия си план. В зала 6 на НДК триото ще открехне малка врата към втората част на „ Like Jazz. Верни на стила си, музикантите са заложили на елегантността на джаза и сантименталната импровизация.

Братя Пантелееви се срещат на сцената на зала „ България ”
Веско Пантелеев-Ешкенази и Мартин Пантелеев се включват в 90-ия юбилеен сезон на Софийската филхармония, с концерта отдаден на нейния създател Саша Попов.

Двамата братя ще поздравят и рожденика Пантелей Пантелеев - дълготраен музикант в Софийската филхармония и техен татко. Диригентът Мартин Пантелеев ще остави за малко палката и ще се включи като солист в Концерта за две цигулки на Бах. В програмата са включени и „ Червената цигулка " от Корлиано, „ Севдана " на Георги Златев Черкин и Симфоничната сюита „ Бай Ганьо " от Веселин Стоянов.

„ Широка лъка пее, свири и танцува “
В събота и неделя се завихря първият конкурс на Националното учебно заведение за фолклорни изкуства в Широка лъка. Като се добави и неповторимата природа в региона, гледката не е за изпускане. -БТР приключва европейското си турне с концерт в Сити Стейдж.

„ Невидими стени ”
обиколи Чехия, Германия, италия, Франция, Испания и се завръща в София. Утре вечерта рокаджиите ще сложат формален край на евротура, с стратегия фокусирана към новия им албум „ Невидими стени ”.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР