Добро утро!Най-важното е тук:Русия и ЕвропаФронтът и газътГешев и Фандъкова,

...
Добро утро!Най-важното е тук:Русия и ЕвропаФронтът и газътГешев и Фандъкова,
Коментари Харесай

Три минути: Режимът на Путин е терористичен. От тази резолюция на ПАСЕ няма връщане назад

Добро утро!

Най-важното е тук:
Русия и ЕвропаФронтът и газътГешев и Фандъкова
, реши Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ). Определението беше вписано в резолюция, призната с 99 гласа „ за “ и един „ въздържал се “. Тя приканва страните да не признават противозаконните референдуми за присъединение към Русия, да основат интернационален арбитражен съд за закононарушенията и да дават на Украйна системи за противовъздушна защита.

Русия беше изключена от Съвета на Европа, откакто атакува Украйна. Това не се е случвало в историята на организацията.
Оръжие за Украйна
Украйна ще получи, която ще включва системи за противовъздушна защита, ракети и радари. Решението беше взето след среща на 50 страни, подкрепящи Украйна.

Ситуацията в освободените градове на Източна Украйна е толкоз ужасна, колкото в, сподели президентът Володимир Зеленски пред ПАСЕ. Той отхвърли опцията за договаряния с Русия.
Фронтът
на 40 обитаеми места в Украйна, включително по Киев и Николаев. Въздушните набези бяха осъществени с дронове. Основен обект на нападенията бяха по електропреносната и газопреносната мрежа.

още пет обитаеми места в Херсонска област, само че боевете са все по-ожесточени. Те са повлияни от наличието на новите съветски мобилизирани.

, с цел да се ориентирате кой какво управлява сега.
Ген. Суровикин. Газът като оръжие
Човекът, който от няколко дни управлява съветската експанзия в Украйна, има присъда, взел участие е в опит за прелом, командвал е в Сирия и Чечня, и е прочут със своята свирепост. Вижте повече за.

да я трансформира в „ газов хъб “, като усили износа си през нейна територия. Ердоган не е отговарял на предлагането в обществената част от срещата.

Станете част от общността на Свободна Европа.
България и дипломат Митрофанова
Руската посланичка в София, както и беларуският й сътрудник не би трябвало да получават предложения за откриването на българския парламент идната сряда. Въпросът беше издигнат от Демократична България, а Политическа партия незабавно поддържа възмущението им от това, че Елеонора Митрофанова е планувана като посетител на събитието. Часове по-късно към тях се причисли ГЕРБ. Още два дни по-късно, след дълго безмълвие и обсъждане, се причисли и Движение за права и свободи.

ГЕРБ предложи да насочи видео послание към депутатите в деня на откриването на Народното събрание. Откакто е почнала войната Зеленски е приказвал пред десетки парламенти, само че не и пред българския.

Интересуват ли ви тези истории? Изпратете ни вашите на.
Ще има ли държавно управление
Съпредседателят на Демократична България още веднъж удостовери, че групировката му няма да поддържа кабинет с мандата на ГЕРБ. Той счита, че решение би трябвало да се търси във втория или в третия мандат. Ако Демократична България получи мандат, ще се опита да състав
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР