Добро утро,Най-важното е тук:ПП и ПеевскиРазпродажбата на държавна земяДрагалевският лифтНа

...
Добро утро,Най-важното е тук:ПП и ПеевскиРазпродажбата на държавна земяДрагалевският лифтНа
Коментари Харесай

Три минути: Късно и меко, но поне нещо: ПП реагира на Пеевски. Сбогом на Хенри Кисинджър

Добро утро,

Най-важното е тук:
Политическа партия и Пеевски " Разпродажбата " на държавна земяДрагалевският въжен превоз

На 100-годишна възраст – оспорван притежател на Нобелова премия за мир и спорен посланик с огромно въздействие върху политиката на Съединени американски щати от 70-те години до през днешния ден.
Даниел Лорер. Делян Пеевски. Ицо Хазарта
Рано сутринта в четвъртък " Продължаваме промяната " осъди " безпочвените рецензии на господин Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата неверна самопреценка за ролята му в страната ".

Това известие във Facebook беше предшествано от поредност изявления сред хора от ПП-ДБ и самия противоречив политик от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

В сряда депутатът от ПП-ДБ Пеевски и с това провокира отвращение в обществените мрежи. Лорер сподели пред bTV, че Пеевски се е трансформирал, че е станал „ представител на европейските полезности както на неговата партия, по този начин и за цяла България “ и че това е „ за положителното на цялата страна “. Пеевски е за корупция. От безмълвен олигарх той в най-шумен политически коментатор по доста въпроси. Той се готви да оглави Движение за права и свободи, а неотдавна се самопредложи за министър председател, до момента в който подлагаше на критика премиера от ПП-ДБ Николай Денков.

Депутатът Христо Петров – Ицо Хазарта – прикани Лорер да се извини за похвалите си, което Лорер неубедително направи във Facebook.

В момента Пеевски изземва стила на Бойко Борисов, натрапен преди повече от десетилетие, написа. Н
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР