Добро утро!Най-важното е тук:Изборите в САЩРуското ембарго за български фирмиУбийството

...
Добро утро!Най-важното е тук:Изборите в САЩРуското ембарго за български фирмиУбийството
Коментари Харесай

Три минути: Русия санкционира български фирми, Васил Божков спечели дело, Америка гласува

Добро утро!

Най-важното е тук:
Изборите в САЩРуското ембарго за български фирмиУбийството на границата
Съединени американски щати организираха междинни избори, чийто резултат може да блокира самодейностите на президента демократ Джо Байдън. Според екзитпол към този момент в изборите за долната камара на Конгреса, само че гласовете за Сената ще се броят до последно.
София и Москва
Русия наложи наказания на, измежду които са ВМЗ, „ Арсенал “, „ Дунарит “, „ Емко “ и „ Терем “. Москва наложи ограничавания на общо 74 компании от 11 страни, които е оповестила за вражески. България е единствената измежду тях, която до момента не е давала директно оръжие на Украйна, само че преди дни Народното събрание в София реши, че страната към този момент ще изпраща оръжие.

Политическа партия внесе проекторешение, с което Народното събрание с съветски генезис от България. Правителството на Кирил Петков към този момент беше наложило такава възбрана, само че настоящето служебното държавно управление желае да я анулира.

Станете част от общността на Свободна Европа.
България и климатът
Президентът Румен Радев предложи на конференция на Организация на обединените нации за климата през 2024 година Той дефинира промените в климата като световна опасност, която може да се преодолее единствено с световен отговор.

Интересува ли ви тази истории? Изпратете ни вашата на.
Убийство на границата. Васил Божков
Двама души са били арестувани за убийството на български служител на реда на границата с Турция. от „ Гранична полиция “ беше погубен в понеделник вечерта покрай Елхово. София твърди, че причинителят се е намирал на турска територия. По първична информация арестуваните не са турски жители.

България дефинитивно загуби дело против за 329 млн. лв.. Съдът анулира решение на страната, съгласно което " Еврофутбол " на Божков дължи суми на хазната. Решението е дефинитивно.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
ГЕРБ, Политическа партия, „ Спаси София “
за първи път, само че не обсъждаха възможна поддръжка „ за държавно управление с първия мандат “, споделиха и двете обединения. Обсъждали са политики и не са се разбрали по въпроса за бюджета. и не се схванаха за бюджета. Политическа партия желае да се одобри нов бюджет, а ГЕРБ желае да се удължи действието на този за 2022 година

Гражданската организация и ще взе участие на локалните избори. Неин претендент за кмет на София ще бъде Борис Бонев, който се кандидатира за този пост и през 2019, и остана четвърти с 11% от гласовете.
Фронтът
Войната продължава да се води без значителен прогрес на нито една от страните. Украйна отблъсна офанзиви в Донбас, Русия има леко превъзходство в региона на Бахмут, в региона на Херсон, където съветската войска симулира евакуиране, към момента не се случва нищо., с цел да се ориентирате кое къде е.

са открити две мъртви тела, като и двете са записани на името на татко й. В този украински град, където съветската войска изтез
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР