Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се договориха, но само

...
Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се договориха, но само
Коментари Харесай

Три минути: ГЕРБ и ПП-ДБ се разбраха за парламента. Георги покорява света. Но най-важно е дракончето

Добро утро!

Най-важното е тук:
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се договориха, само че единствено за парламентаПрез 2020 година са прикривани повреди в АЕЦ " Козлодуй " Откъде пристигна казусът с " Да пробудиш дракончето "?
Романът „ Времеубежище “ на писателя Георги Господинов беше селектиран в.

Наградата „ Букър “ е най-важното събитие в литературния и издателски свят. Скоро.

В Австралия българинът на Световното състезание за трансплантирани спортисти. Неговата цел обаче е в България „ някой да проеумее, че “.
Разбирателството в Народното събрание
ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) на 49-ото Народно заседание. Двете обединения ще предложат на останалите депутати и обща законодателна стратегия, както и номинация за ръководител на правната комисия.

По време на предизборната акция двете обединения заемаха остри, от време на време и популитски позиции една против друга., че алтернативата „ какво ще върша “ и „ с кого няма да върша “ в спора сред ГЕРБ и ПП-ДБ е стигнала пределни стойности, които в този момент ги принуждават да се отхвърлят от властта, която могат да споделят даже за малко.

Машинистите Димитър Михнев и Радослав Петков дефинитивно влизат в пандиза за причиняване на При тежкия случай починаха седем души, а други 29 бяха ранени.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Украинското зърно
Три страни от Европейски Съюз към този момент оповестиха прекъсване на вноса на украинско зърно в последните дни и провокираха остра реакция от страна на Европейската комисия (ЕК). България също желае да тръгне по пътя на възбраните за импорт. по какъв начин се стигна дотук.

Какво обаче значи това за българския консуматор, за който от месеци държавното управление сякаш се бори да обезпечи ниски цени. с журналиста Драгомир Николов и зърнопроизводителката Мариела Йорданова, с цел да чуете отговорите на този и други въпроси по тематиката.

Последвайте Свободна Европа и, с цел да получавате най-важното напряко в телефона си.
Войната в Украйна
в понеделник, твърди Киев. Руската войска продължава да нападна по направленията Купянск, Лиман, Бахмут, Мариинка и Авдийвка. Володимир Зеленски направи.

Докато украинската войска се готви за контраатака, съветската войска се окопава в нелегално анексирания през 2014 година от Русия полуостров Крим., които бяха оценени от Вашингтон пост.

От Кремъл настояват, че в Донецка и Луганска области. Няма информация по кое време тъкмо се е случило това.

, че „ всяко потребление на химически, биологични или нуклеарни оръжия от страна на Русия ще бъде посрещнато с тежки последствия “.
Бягството от режима на Путин
Присъдата от 25 години затвор на провокира остра реакция от страна на Организация на обединените нации, Европейския съюз и Съединени американски щати. Това е най-суровото наказване налагано в миналото на конкурент на Кремъл в постсъветската епоха.

Много руснаци бягат от режима на Путин по друг метод. Сред тях са и съветски публицист и приятелката му, които повече от година.
Няколко рекомендации
Родители се възмутиха от нецензурни думи в книга, част от национална самодейност, насърчаваща четенето при децата. Изглежда децата харесват книгата, само че родители, прочели циничен разговор от нея в мрежата, желаят да бъде неразрешена. на Николай Теллалов.

През 2020 година, когато на власт бяха ГЕРБ-СДС, страната е прикривала повреди в VI блок на АЕЦ „ Козлодуй “. Това твърди.

17 институции - регулаторни и контролни органи, чакат от Народното събрание да избере нови членове на място на тези с изтекли мандати. Става въпрос за общо 68 души, които би трябвало да бъдат заменени,.
Човек на деня
В неделя той стана притежател на европейски трофеи по повдигане на тежести от три следващи години. Последната посвети на новородения си наследник. на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР