Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ и ДПС плашат Лукойл с данъциЗаглушаването

...
Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ и ДПС плашат Лукойл с данъциЗаглушаването
Коментари Харесай

Три минути: Данъците са за всички, но Лукойл и Ковачки могат и да не плащат. Кой заглушава GPS сигнала

Добро утро!

Най-важното е тук:
ГЕРБ и Движение за права и свободи плашат " Лукойл " с данъциЗаглушаването на GPS сигнала в БългарияЛеа Тодоров
Изискването за заплащане на налози към този момент e опасност за правене на политика. Това наподобява е посланието, отправено от ГЕРБ и Движение за права и свободи. В понеделник от двете партии споделиха, че са подготвени да се откажат от концепцията си за преустановяване на дерогацията за преправка на съветски нефт за „ Лукойл Нефтохим Биргас “, само че.

Според един от водачите на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Кирил Петков парите към този момент са били поискани, а министър председателят Николай Денков сподели, че „ най-полезно “ в тази ситуация е да се събира свръхпечалбата на „ Лукойл “. Остана неразбираемо единствено за какво страната още не си е прибрала парите.

За някои даже няма и закани, просто не заплащат. В такава обстановка се оказват общо, които имат близо 24 млн. лв. неизплатени отговорности към българската страна. За това заяви организацията „ Грийнпийс “, която се базира на данни от Националната организация за приходите.

Всичко това идва на фона на разисквания за повишение на оптималния застрахователен предел, което ще засегне секторите в стопанската система с най-висока добавена стойност, които работят на ярко.
Израел и Хамас
в Ивицата Газа в нощта на неделя против понеделник. Това настояват израелските въоръжени сили.

В същото време американският президент за допускане на „ непрестанен поток “ от филантропична помощ в обсадената от израелските сили Ивица Газа

Мерки против надигащия се антисемитизъм, връщане на заложниците от Хамас. Такива претенции насочиха хиляди хора по улиците на Лондон и Берлин. В същото време в Париж, Брюксел и Сараево хиляди пропалестински стачкуващи желаеха преустановяване на огъня и филантропична помощ за цивилните в Ивицата Газа.

Те бяха измежду, свързани с спора сред Израел и палестинската паравоенна организация Хамас.
Украйна и Русия
, откакто Русия нанесе удари с дронове и ракети по цивилен цели в няколко региона на Украйна. През последното денонощие съветските сили са атакували осем региона, обитаеми с цивилно население в Донецка, Херсонска, Бериславска, Сумска и Одеска области.

В същото време съветските сили не престават да оказват в Източна Украйна.

Украинската войска сполучливо нападна военни летища в окупираните от Русия Бердянск и Луганск и светът разбра, че Киев към този момент има американски ракети с огромен обхват ATACMS. Загубите на съветската авиация са единствено част от резултата. Сега украинските сили могат да доближат отдалеко и Крим.?
Балканите и Европейски Съюз
Премиерът на Косово, за нападението в косовското село Банска от началото на септември. Белград бързо отхвърли изказванието като „ откровена неистина “.

Войната на Русия в Украйна и нео-имперският ѝ експанзионистичен нрав върнаха геополитическата вероятност в мисленето във връзка с разширението на Европейски Съюз. Това визира най-много страните от Западните Балкани. какви са вероятностите и какви пречките за тяхното приобщаване към Запада.
Журналистите и репресиите
, която беше арестувана от нравствената полиция за „ погрешно “ носене на хиджаба си, бяха наказани на затвор. Става дума за журналистките Нилуфар Хамеди и Елахе Мохамади.

от татарско-башкирската работа на Радио Свободна Европа/Радио Свобода (RFE/RL) остава в следствения арест до 5 декември. Това реши съдът в град Казан в Русия. Руско-американската журналистка беше упрекната, че не се е записала като „ задграничен сътрудник “.
Няколко рекомендации
В системите за GPS навигация над Черно море постоянно има разстройства, а казусът се изостря през август 2023 година Смущения са засечени и на летище София. Властите споделят, че няма заплаха за самолети и кораби, само че не и кой е виновен. Румънски военачалник обаче назова Русия. И в действителност може да е рисково..

Създаването на нови проверяващи органи единствено по себе си не може да подсигурява по-ефективно следствие на корупцията по високите етажи на властта. Необходима е идея на обществената власт за цялостна промяна на наказателното правораздаване, която да адресира всички негови основни проблеми. Такава идея все още липсва. Това написа в някогашният прокурор Андрей Янкулов.
Човек на деня
Тя е френска режисьорка, в чиито вени тече българска кръв, а от творчеството ѝ струи мъдростта на татко ѝ - един от най-значимите мозъци на ХХ век. Тази мъдрост личи и в новия ѝ филм за Мария Монтесори. на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР