Добро утро!Най-важното е тук:Домашното насилиеГазътНовият президент на Чехия, които целяха

...
Добро утро!Най-важното е тук:Домашното насилиеГазътНовият президент на Чехия, които целяха
Коментари Харесай

Три минути: От Русия с любов към домашното насилие. Газът поевтиня без Газпром

Добро утро!

Най-важното е тук:
Домашното насилиеГазътНовият президент на Чехия
, които целяха да дадат по-добра отбрана на жертвите на домашно принуждение. Против тези промени бяха „ Възраждане “, Българска социалистическа партия, част от ГЕРБ и от „ Български напредък “. Преди 5 години ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация се оповестиха против интернационалния документ, който предоставяше сходна отбрана, с аргумента, че ще одобряват негова национална опция. Дебатът в петък се водеше като в Русия – доста депутати защитаваха обичайните фамилни полезности.
Газът
Природният газ ще поевтинее с близо 30% през февруари по отношение на цената от януари, споделя изпълнителната директорка на „ Булгаргаз “. Новината идва след месеци на апокалиптични прогнози за това, че в случай че България не получава газ от „ Газпром “, цената му ще е непостижима. Вместо това газът поевтиня. Спомнете си.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Американски наказания
Съединени американски щати постановиха наказания на, който до 2019 година имаше и българско поданство. Той беше получил български „ златен “ паспорт през 2008, само че по-късно се откри, че не е отговарял на критериите за приемането му. Съединени американски щати постановиха наказания и на синовете на Адониев, които са към момента с българско поданство.

Интересува ли ви тази история? Изпратете ни вашата на.
Разследването на основния прокурор. Изборите
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР