Добро утро. Най-важното днес:Въртележката с мандатите започваЧистката в ДПС продължаваЕлиминациите

...
Добро утро. Най-важното днес:Въртележката с мандатите започваЧистката в ДПС продължаваЕлиминациите
Коментари Харесай

Три минути: Русофил оглави Църквата. ГЕРБ взима първия мандат. Крайната десница печели във Франция

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
" Въртележката " с мандатите започваЧистката в Движение за права и свободи продължаваЕлиминациите на Евро 2024 са в ход
Новият патриарх на Българската православна черква е досегашният. Той е прочут с позициите си в отбрана на Русия.

Колегите от са събрали няколко скорошни образеца за негови проруски изявления. Препоръчвам ви и това, от което ще разберете за какво е значим изборът на патриарх. Не пропускайте и този текст на Георги Тенев по тематиката в.

" Въртележката " с мандатите за сформиране на държавно управление стартира в понеделник. Президентът Румен. Партията на Бойко Борисов обаче не съумя да откри поддръжка от различен, с изключение на от Движение за права и свободи, по тази причина последния вид, препоръчан от водача ѝ, беше.
" Новото начало за Движение за права и свободи "
от дългогодишния народен представител на придвижването Рамадан Аталай. Това беше последвано от изявление на съпредседателя Делян Пеевски, че " новото начало за Движение за права и свободи е реалност " и " който не го схваща, остава в предишното ".

Това беше последвано от новината, че дългогодишната персонална секретарка на Ахмед Доган - Биршен Ибрямова, е била освободена от централата на Движение за права и свободи, написа. Препоръчвам ви и този текст на, отдаден на държавната защита на Доган, за която преди няколко дни стана известно, че е била свалена.

Самият Доган към този момент резервира безмълвие, а протичащото се в партията му все.

Председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в оставка пък няма право да се кандидатира за нов лидерски мандат. Това разгласи Контролната комисия на партията, оповестява. Ако сте пропуснали последните събития в левицата, предлагам ви този за това по какъв начин би могла да наподобява Българска социалистическа партия в бъдеще.
Военното разузнаване против ПП-ДБ
Военното разузнаване дава депутата от ПП-ДБ. Повод за това негово присъединяване в ефира на, при което Михалев сподели, че в страната текат "
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР