Добро утро. Най-важното днес:МВР обвини кмета на София за безредицитеПутин

...
Добро утро. Най-важното днес:МВР обвини кмета на София за безредицитеПутин
Коментари Харесай

Три минути: МВР и БФС се изкараха безгрешни. “Най-хубавото предстои”, обеща Пеевски

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Министерство на вътрешните работи упрекна кмета на София за безредицитеПутин видя войнатаОтиде си Людмил Тодоров
Парламентът отхвърли вота на съмнение против държавното управление на Николай Денков, което получи поддръжка от “Продължаваме смяната - Демократична България ”, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. “ на ротацията ”, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски сподели, че " нищо не се е успокоило " за държавното управление и " най-хубавото занапред следва ".

И то стартира. Министърът на вътрешните работи на новия кмет на София Васил Терзиев отговорността за размириците предишния четвъртък. Тогава пострадаха десетки протестиращи и служители на реда, а униформени бяха снимани да бият наред мирни жители.

Докато министърът отговаряше на въпросите на депутатите, пред Народното събрание се. Те споделиха, че са там “спонтанно ”, макар че с тях бяха и шефовете им. Полицаите опазиха министъра си - ПП-ДБ желаеха оставката на Калин Стоянов, който пък получи поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Президентът на БФС беше изслушан от депутати и също отхвърли всякаква отговорност, макар че протестиращите желаеха само неговата оставка.

БФС по никакъв метод не оказа помощ за свалянето на напрежението, а
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР