Добро утро. Ето най-важното:Съвет по сигурносттаБелингкатАдела Пеева към Министерския съвет

...
Добро утро. Ето най-важното:Съвет по сигурносттаБелингкатАдела Пеева към Министерския съвет
Коментари Харесай

Три минути: България обсъжда подсилване на отбраната на НАТО. Защо се бяга днес от Русия?

Добро утро. Ето най-важното:
Съвет по сигурносттаБелингкатАдела Пеева
към Министерския съвет разисква през днешния ден проектите на НАТО за разполагане на спомагателни елементи по източния фланг, т.е. и в България. Опозицията от ГЕРБ изиска изключително съвещание на Народното събрание и то беше планувано за сряда следобяд.

, че укрепва позициите си в Източна Европа поради опасенията от съветско нахлуване в Украйна и скупчването на 127-хилядна съветска армия по границите.

В същото време Ню Йорк Таймс заяви, че американският президент изпращането на няколко хиляди американски бойци, самолети и кораби в Източна Европа и Прибалтика.

да изтегля свои дипломати от Киев, а Съединените щати подредиха на фамилиите на своите дипломати да изоставен Украйна.

Външните министри на на Русия за прекъсване на разширението на НАТО и връщане към границите на Алианса отпреди 1997 година, тъй като “европейската сигурност е неделима ”.

Пишете ни какво мислите на или коментирайте във.
Омикрон усилва настанените в лечебни заведения
в лечебни заведения единствено за последното денонощие и отделенията за лекуване на COVID-19 отново започнаха да се пълнят. Почти всички не са имунизирани.

Световната здравна организация счита, че е, че Омикрон е краят на пандемията от COVID-19 в Европа, където обаче в множеството страни множеството хора са имунизирани.

към този момент се влиза единствено със зелен документ. Днес има съвещание на районната комисия, а на следващия ден е постоянното пленарно съвещание. Пред Народното събрание към този момент има два мобилни пункта за тестване.

Може да сте пропуснали следствието на за хилядите българи, които имат вяра, че могат да лекуват всичко с хлорен диоксид, т.е. разредена белина. А когато доста хора имат вяра в нелепости, постоянно се намира кой да изкара пари от това.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Скопие пристигна в София
Димитър Ковачевски е в София. Днес има взаимно съвещание на двете държавни управления. Това става единствено седмица след визитата на българския министър председател Кирил Петков в Скопие.

“ ”, споделят героите в тази видео история на Елица Симеонова и Мирослав Михайлов. Намерете още няколко минути през днешния ден, с цел да я гледате.

Преди седмица Петков употребява в Скопие израза “фашистки ” режим. Тази дума постоянно е в положение да взриви разногласието и от двете страни на границата. Въпросът обаче или е нямало фашизъм. Не пропускайте този разбор.
Българин оглави Белингкат
Чували сте историята за конфискувани от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. За това беше обявено преди 5 години. Днес един биткойн коства над 35 хиляди $ и депутатът от “Демократична България ” Ивайло Мирчев изпрати въпрос до Министерство на вътрешните работи какво става с криптовалутата.

Българинът Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР